Hotelul International din Baile Felix este primul din Romania care a primit sigla Eurospa-med din partea Asociatiei Europene a Statiunilor Balneare (AESB) ce atesta calitatea infrastructurii generale a terapiilor, igienei si securitatii turistilor
"Hotelul International este prima unitate din Romania care primeste aceasta marca de calitate, indeplinind standardele AESB. Setul criteriilor care trebuie respectate contine 400 de intrebari din domeniile managementului de sistem si de conformitate, al procurarii si aprovizionarii cu factori terapeutici (izvoare de apa termominerala, namol terapeutic), al procedurile terapeutice si al wellness-ului, al activitatilor de cazare si de alimentatie publica", a spus, citat de NewsIn, directorul de marketing al Turism Felix SA, Livia Oprea.

Inaugurat in aprilie 2007, Hotelul International din Baile Felix a fost renovat, modernizat si extins, baza avand capacitatea de a servi 400 de clienti pe zi, fiind cea mai mare si cea mai moderna din tara. Suma totala investita in renovarea hotelului a fost de aproximativ zece milioane de euro, din care doar dotarea cu aparatura a costat peste un milion de euro.

Tratamentele oferite sunt bai cu apa termala in vane si bazine, bai cu plante, dusuri scotiene, masaj subacvatic, hidromasaj, caracalla, dusuri speciale, jacuzzi, bai galvanice, ultrasunete, inhalatii cu apa termala si medicamente, masaj medicinal si limfatic, reflexoterapie, terapie laser, mecanoterapie, bai de lumina si termoterapie. Apele termale din Felix sunt foarte vechi, in 1200 au aparut primele atestari documentare. Temeperatura apei la izvor este de 49 de grade celsius.

Asociatia Europeana a Statiunilor Balneare cu sediul la Bruxelles, care reuneste reprezentanti ai asociatiilor nationale de profil din tarile europene, a adoptat sigla EUROPESPA pentru ca statiunile de sanatate acreditate sa fie diferentiate de alti competitori si ca sa demonstreze recunoasterea internationala a unei calitati superioare a serviciilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri