Compania low-cost Wizz Air a inaugurat la Bucuresti si Cluj un serviciu de transfer intre aeroport si oras pentru pasagerii curselor operate de companie.
Serviciul de transfer se va face pentru pasagerii curselor Wizz Air care calatoresc din si catre Aeroportul Baneasa si Aeroportul International Cluj-Napoca. Acestia pot beneficia de transfer pana in puncte centrale din cele doua orase.
Transferul pasagerilor se face prin intermediul unor microbuze sau autobuze, care fac legatura intre Aeroportul Baneasa si Piata Romana din Bucuresti si intre Aeroportul International Cluj-Napoca si Piata Unirii din Cluj.

Noul serviciu este integrat in procesul de rezervare, iar plata se poate realiza odata cu cea a biletului, fara sa fie nevoie de o tranzactie suplimentara. Orarul de transfer se aliniaza programului de zbor al Wizz Air, iar pretul pentru o calatorie in Bucuresti este de 24 lei (48 lei tur-retur) si de 18 lei (36 lei tur-retur) in Cluj.

Wizz Air a deschis recent cea de a doua baza operationala din Romania, la cluj- Napoca. Baza din Transilvania are in dotare o aeronava A320 noua cu echipaj local. Compania opereaza zboruri pe 16 rute internationale si pe o ruta interna de pe trei aeroporturi din Romania- Bucuresti Baneasa, Aeroportul International Cluj - Napoca si Aeroportul din Targu- Mures.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit baza operationala din Bucuresti in iunie 2007. In prezent, compania detine doua aeronave la baza din capitala si una la Cluj-Napoca, operand zboruri pe 17 rute, catre 10 orase.

Operatorul aerian a transportat in 2007 un numar de 415.500 pasageri, iar pentru 2008 reprezentantii companiei estimeaza sa transporte un numar de un milion de calatori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri