Zece hoteluri de pe litoralul romanesc opereaza, din aceasta luna, in regim all inclusive , la preturi identice sau mai mici decat hoteluri de aceeasi categorie din Bulgaria, a informat Asociatia Litoral.
Cele zece hoteluri sunt in statiunile Mamaia, Costinesti, Neptun, Jupiter si Saturn.

"In varf de sezon, un sejur printr-o agentie de turism costa 446 de euro de persoana pentru sapte nopti, all inclusive, patru stele, la Nisipurile de Aur (Bulgaria) si numai 423 de euro la un cunoscut hotel din Mamaia, cu aceleasi standarde si servicii (patru stele, all inclusive)”, se mai arata in comunicatul de presa.

Asociatia Litoral si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism estimeaza, in acest sezon estival, o crestere totala de 20 % fata de anul trecut a numarului turisti. Varful de sezon va fi cuprins de perioada 20 iulie - 20 august, insa se estimeaza ca si luna septembrie si inceputul lunii octombrie vor fi multi turisti pe litoral, datorita preturilor scazute din aceasta perioada.

Pe primul loc in vanzari se afla statiunea Mamaia, cu un grad de ocupare aproape de 100 %, dar se inregistreaza cresteri importante ale gradului de ocupare si pentru statiunile din sudul litoralului - Saturn, Eforie Nord, Neptun, Jupiter, Costinesti, Venus, Olimp, Cap Aurora, Mangalia si Eforie Sud.

Potrivit unei statistici transmisa, miercuri, de Inspectoratul Judetean de Politie Constanta, in anul 2006, in aceeasi perioada, au fost inregistrati 29.429 de turisti, in 2007 au fost 55.331 de turisti, iar in prezent pe litoral se afla 74.700 de turisti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri