Ministerul pentru IMM-uri si Turism a fost mandatat, ieri, de Guvern sa privatizeze, prin listare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), sapte societati din domeniul turismului, printre care Athene Palace si Lido din Capitala.
Ministerul a fost mandatat sa privatizeze, prin oferta publica secundara, sapte societati comerciale din domeniul turismului la care detine actiuni: Athene Palace Bucuresti, Lido Bucuresti, Predeal SA, Robinson SA Predeal, Litoral SA Constanta, Mamaia SA si Neptun-Olimp SA.

Potrivit comunicatului remis de Guvern, ministerul este imputernicit sa aprobe listarea actiunilor la Bursa de Valori Bucuresti si sa modifice actele constitutive ale societatilor comerciale, pentru indeplinirea criteriilor de listare stabilite de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Ministerul poate contracta servicii de consultanta si poate selecta societatile de servicii de investitii financiare care vor intermedia ofertele de vânzare de actiuni si incheierea contractelor de prestari servicii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri