Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR) a lansat programele "O saptamana de refacere in statiunile balneare" si "Decada balneara", campanii de oferte valabile pentru perioada 1 octombrie – 15 decembrie 2008, arata reprezentantii patronatului de profil.
Potrivit acestora, pentru ambele oferte au fost mentinute preturile practicate in toamna anului trecut.

Astfel, in ce priveste oferta "Decada balneara", tariful pentru 10 zile este cuprins intre 650 si 750 de lei, pentru un loc in camera dubla la hoteluri de doua, respectiv trei stele. In oferta sunt incluse noua nopti de cazare cu pensiune completa, minim sapte zile tratament si o consultatie medicala, pe baza recomandarii medicale.

Statiunile balneo in care se va derula "Decada balneara" sunt Lacu Sarat, Moneasa, Sovata, Baile Olanesti, Slanic Moldova, Baile Herculane, Calimanesti - Caciulata, Turda, Covasna, Praid, Sinaia si Saturn.

In programul "O saptamana de refacere in statiunile balneare", turistii pot opta pentru hoteluri de una, doua sau trei stele, la preturi cuprinsde intre 200 si 330 de lei pentru o persoana.

Conform OPTBR, pachetul de servicii cuprinde sase nopti de cazare cu mic dejun si doua proceduri/zi, cu o consultatie medicala initiala pe baza recomandarii medicale.

Pogramul "O saptamana de refacere in statiunile balneare" se va desfasura in statiunile Olanesti, Sovata, Praid, Slanic Moldova, Vatra Dornei, Buzias, Baile Tusnad, Calimanesti - Caciulata, Lacu Sarat, Baile Herculane, Sangiorz Bai, Baile Govora, Turda, Sinaia, Covasna, Saturn si Baile Felix.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri