Kaleva Travel Romania estimeaza vanzari de peste 12 milioane euro si depasirea unui volum total de 28.000 de tranzactii pana la sfarsitul anului 2008, a declarat directorul general al companiei, Carmen Alexandru.
"Volumul de vanzari de 8,97 milioane euro atins in primele noua luni ale anului 2008 ne face sa credem ca ne aflam pe drumul cel bun in privinta atingerii unor vanzari de 12,5 milioane euro, la 31 decembrie 2008. Primele trei trimestre ale anului ne permit sa spunem ca si Romania a devenit o piata in care oamenii de afaceri apeleaza din ce in ce mai mult la administrarea profesionista a calatoriilor de afacerii" a declarat Carmen Alexandru.

Kaleva Travel Romania, activeaza in domeniul managementului calatoriilor de afaceri si a inregistrat la sfarsitul lunii septembrie un volum de 20.354 de tranzactii. Compania spera sa depaseasca pana la finele anului 28.000 de tranzactii.

Kaleva Travel Romania este specializata in administrarea calatoriilor de afaceri, iar gama sa de servicii se extinde de la rezervari de bilete de avion sau hotel, pana la localizarea unor locuri optime de intalniri, inlesnirea conditiilor de acomodare la destinatie si comunicatii cu sediul central.

Primul birou din Romania al Kaleva Travel a fost infiintata in Bucuresti in august 2007, dupa care compania a deschis inca un sediu la Cluj. In prezent, compania are 22 de angajati la birourile de Romania.

Kaleva Travel Group a fost fondat in 1935 in Finlanda si a inregistrat in 2007 vanzari de peste 400 milioane euro. Grupul detine prima pozitie pe piata de profil din tara de origine.

Kaleva Travel este partener exclusiv al Carlson Wagonlit Travel, lider mondial in managementul calatoriilor de afaceri.

Carlson Wagonlit Travel, retea internationala in managementul calatoriilor de afaceri, are in prezent peste 22.000 de angajati si peste 3.000 de birouri in intreaga lume. Grupul de companii a inregistrat vanzari de peste 26 miliarde de dolari la sfarsitul anului trecut, deruland anual mai mult de 40 milioane de tranzactii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri