Eximtur a realizat in 2008 o cifra de afaceri de 40,5 milioane euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent, iar pentru 2009 compania vizeaza o crestere cu 10 procente, pana la 44 milioane euro, a anuntat compania.
Potrivit reprezentantilor companiei, din cifra de afaceri pentru 2008, cate aproximativ 25% o reprezinta turismul intern si extern, 45% biletele de avion si 5% - alte servicii.

"Pentru anul 2009 ne dorim o crestere de 10% a cifrei de afaceri, data in principal de cresterea vanzarilor on-line prin intermediul noului site care va fi lansat in prima jumatate a lunii februarie", sustine directorul general al Eximtur, Lucia Morariu.

La inceputul anului trecut, reprezentantii companiei Eximtur estimau pentru 2008 inregistrarea unei cifre de afaceri de circa 45 milioane de euro, in 2007 valoarea acesteia fiind de 35 milioane de euro.

Eximtur are in prezent 12 agentii proprii, in Arad, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca, Oradea, Sibiu, Suceava si Timisoara si doua sedii administrative, in Cluj Napoca si Timisoara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri