Trei noi hoteluri afiliate grupului Golden se vor deschide anul acesta in Bucuresti, Cluj si Moieciu de Sus, iar alte trei unitati sunt programate pentru deschidere in 2010, a declarat directorul regional Golden Tulip pentru Europa de Est, Paul Marasoiu.
Potrivit acestuia, din seria celor trei hoteluri, unitatea din Cluj va fi prima inaugurata, respectiv in luna mai. "Hotelul de la Cluj va avea patru stele si va dispune de 109 camere, iar valoarea investitiei s-a situat undeva la 11 milioane de euro", a spus directorul regional.

De asemenea, in luna iunie va fi inaugurat la Moieciu de Sus un complex Golden Tulip de 3.500 metri patrati, care va cuprinde un hotel Tulip Inn de 66 de camere, precum si o serie de vile, unitati adiacente, care vor cumula 40 de camere. Investitia in acest proiect s-a ridicat la 10 milioane de euro, potrivit NewsIn.

In ce priveste hotelul din Bucuresti, Golden Tulip Palladiumm, deschiderea acestuia este programata pentru sfarsitul anului. Hotelul de patru stele din Capitala va avea 144 de camere, proiect ce a presupus investitii de circa 16 milioane de euro.

Paul Marasoiu a precizat ca investitiile hoteliere in regim de franciza nu se opresc aici. In momentul de fata alte trei proiecte sunt in faza de "tatonare". "Este vorba despre ridicarea unui hotel Tulip Inn la Sibiu, iar acum evaluam doua proprietati pentru acest proiect", a mentionat Marasoiu.

Totodata, a spus directorul regional, se poarta dicutii pentru deschiderea unui hotel Tulip Inn la Botosani si o unitate Golden Tulip la Iasi.

Lantul hotelier international Golden Tulip Hospitality are sediul in Olanda si a fost infiintat in 1962. Grupul detine si dezvolta francizele Golden Tulip Hotel/Resort (patru stele) si Tulip Inn (trei stele) in intreaga lume. Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts cuprinde in portofoliul 255 de hoteluri in 41 de tari, localizate in majoritate in destinatii urbane din Europa si Orientul Mijlociu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri