Compania aeriana Wizz Air si-a prelungit operarea curselor pe Aeroportul International Arad cu inca zece zile, dupa ce, in urma cu aproape doua saptamani, si-a transferat cursele de la Timisoara din cauza unor lucrari la pista aeroportului.
Directorul Aeroportului International Arad, Dan Balacel, a declarat, vineri, corespondentului NewsIn, ca reprezentantii Wizz Air au anuntat ca vor continua sa opereze la Arad, deoarece lucrarile la pista Aeroportului din Timisoara nu au fost finalizate. „Am fost informati in cursul zilei de vineri ca avioanele companiei aeriane Wizz Air vor opera pe Aeroportul International Arad pana duminica viitoare (5 aprilie 2009 – n.r.). Dar, acest termen se poate modifica. Wizz Air opereaza pe Aeroportul din Arad in medie trei avioane in fiecare zi“, a declarat Dan Balacel, dupa cum relateaza NewsIn.

Balacel a mai spus ca din cauza fluxului mare de pasageri, activitatea aeroportului din Arad este ingreunata. „Ne descurcam mai greu, deoarece aerogara este mica. Avem probleme mai ales in zilele in care cursele Wizz Air se suprapun cu cele ale companiei care opereaza in mod regulat de pe Aeroportul Arad“, a mai spus Balacel. Pentru ca aeroportul sa poata face fata aglomeratiei, mai multi angajati ai aeroportului aradean au fost rechemati la lucru din zilele libere sau din concedii.

Cursele companiei aeriene Wizzair, operate pe Aeroportul Timisoara, au fost mutate la data de 18 martie la Arad, din cauza unor lucrari de reparatii care se executa la pista aeroportului timisorean. O cursa a companiei Wizzair, care ar fi trebuit sa decoleze in seara zilei de 17 martie de pe Aeroportul din Timisoara spre Barcelona, a fost anulata, dupa ce aeronava s-a lovit de bucati de asfalt de pe pista aeroportului, care a intrat in reparatii. Circa 140 de pasageri au fost transferati la Arad, de unde au decolat spre Barcelona, cu aproape cinci ore intarziere fata de ora stabilita pentru zbor.

Conform conducerii Aeroportului din Timisoara, pista a intrat in reparatii, care au fost estimate atunci ca vor dura aproximativ sapte zile. Pe durata reparatiilor, aeronavele mai grele de 50 de tone nu pot opera pe Aeroportul din Timisoara, cea mai afectata companie fiind Wizzair, care opereaza cu aeronave Airbus 320.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri