Willon Harbour, distribuitor roman de ambarcatiuni de agrement, vrea sa vanda anul acesta 20-25 de unitati si vizeaza segmentul ambarcatiunilor de agrement de 6-9 metri si pe cel al yachturilor motorizate de dimensiuni mici si medii.
„Anul acesta estimam ca vom vinde cel putin 20-25 de ambarcatiuni pentru ca am constat un interes in crestere pentru agrementul nautic. In plus, detinerea si utilizarea unei ambarcatiuni nu este numai o chestiune de alegere a modului de petrecere a timpului liber, ci poate fi considerat un alt simbol al statutului financiar si al reusitei in cariera”, a declarat Gabriel Hanganu, proprietarul Willon Harbour.

Willon Harbour ofera preturi reduse pentru ambarcatiunile sale la Romanian Boat Show Bucuresti.

„Targetul nostru este format din persoane active, cu un statut financiar peste medie, oameni de afaceri, middle si top manageri care isi pot orienta investitiile in articole de petrecere a timpului liber, respectiv intr-o ambarcatiune. Mai mult, o asemenea ambarcatiune poate fi un bun loc pentru perfectarea unei afaceri de succes”, a spus Hanganu.

Compania este prezenta la Romanian Boat Show cu modelele Regal 2565, Regal 2000, Galia 820 si Galia 700.

Modelul REGAL 2565 este un cruiser de productie americana de 8,4 m, cu patru locuri de dormit, baie complet echipata si spatiu suficient pe punte pentru opt persoane. Regal 2000 este un model bow rider de sase metri, foarte potrivit pentru plimbari si pentru sporturi de apa.

Galia 820 este un cruiser european de 8,2 metri ce surprinde prin linia sport-agresiva accentuata si care este dotat cu un motor outboard Yamaha de 350 CP (in prezent, singurul din Romania). Galia 700 este un model cuddy outboard de 7 metri foarte potrivit pentru plimbarile pe mare, dar si pentru excursiile la pescuit pe Dunare sau in Delta.

Preturile afisate de Willon Harbour la Romanian Boat Show, pentru aceste ambarcatiuni, beneficiaza de discounturi, oferta finala fiind: 60.200 de euro pentru Regal 2565, 27.600 de euro pentru Regal 2000, 75.000 de euro pentru Galia 820 si 21.750 de euro pentru Galia 700, preturi fara TVA.

Cele mai bine vandute modele sunt RegaL 2565, Ocqueteau 615 si Galia 485.

Modelul Ocqueteau 615 este o pilotina potrivita pentru plimbari si pescuit mai ales in zona Deltei, oferind un design francez elegant, o greutate redusa si un pescaj mic. Galia 485, cel mai mic cuddy din gama propusa de Willon este o ambarcatiune entry-level versatila (pentru plimbari, pescuit, sporturi nautice) la un pret atractiv si cu un design sportiv.

Showroom-ul Willon Harbour, lansat in aprilie 2008, in urma unei investitii de un milion de euro se afla in Otopeni, pe soseaua de centura a Capitalei.

Showroom-ul Willon Harbour are o suprafata de 600 de metri patrati si o capacitate medie de stocare de 15 ambarcatiuni.

Brand-urile reprezentate de Willon Harbour in Romania sunt: Regal Boats (SUA), Mainship (SUA), Pedro Boats (Olanda), Ocqueteau (Franta), Galeon (Polonia) si Yamaha (motoare outboard si jetski-uri).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri