Agentia de turism Eximtur a comercializat pana in 2 august 2009 sejururi achitate cu tichete de vacanta in valoare de peste 1,2 milioane lei (283.000 euro).
"Sunt deja peste 900 de familii care au plecat in vacanta prin agentia noastra datorita tichetelor de vacanta. Angajatorii au inteles ca oferirea de tichete de vacanta in locul primelor ii avantajeaza atat pe ei, cat si pe angajatii lor. Nu in ultimul rand, se asigura si grad de ocupare pentru hotelurile de 2 si 3 stele de pe litoral si din statiunile balneo-montane", a declarat directorul general al Eximtur, Lucia Morariu.

Eximtur a inregistrat in primele sase luni ale anului o scadere a vanzarilor cu circa 25% si o diminuare a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Vanzarile pentru destinatiile interne au scazut in primele sase luni ale anului cu circa 15% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce pe destinatiile externe vanzarile s-au diminuat cu apoximativ 25%, conform datelor furnizate de companie.

Eximtur, detinuta de familia Morariu, a rulat anul trecut afaceri de 40 de milioane de euro, din care mai mult de jumatate din incasari au provenit din vacantele vandute in Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri