Compania aeriana Tarom anuleaza astazi, pana la ora 15:00, alte patru zboruri dus-intors din Bucuresti catre Timisoara, Paris, Lyon si Munchen.
Situatia anuntata de Tarom este o consecinta a deciziilor luate de autoritatile interne si internationale cu privire la restrictionarea spatiului aerian, din cauza norului de cenusa generat de eruptia vulcanului Eyjafjallajokull din Islanda.

Astfel, Tarom anuleaza zborurile Bucuresti - Timisoara - Bucuresti, Bucuresti - Paris - Bucuresti, Bucuresti - Lyon - Bucuresti si Bucuresti - Munchen - Bucuresti.

Compania aeriana cere pasagerilor afectati de aceasta situatie sa contacteze agentiile emitente si agentiile Tarom pentru reprogramarea calatoriei sau rambursarea contravalorii biletului achitat.

De asemenea, cursa Tarom cu destinatia Madrid, are ora estimata de plecare 16:05, zborul urmand a fi efectuat in functie de obtinerea aprobarilor de operare pe ruta.

Compania atrage atentia ca, in functie de deciziile luate de catre autoritatile interne si internationale cu privire la restrictiile spatiului aerian, programul curselor operate va mai putea suferi modificari.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri