Neamtul Friedrich Niemann, care a detinut in ultimii 5 ani functia de director general al hotelului Athénée Palace Hilton Bucuresti, va fi inlocuit, incepand din 1 septembrie, de Linda Griffin.
Friedrich Niemann (foto) a fost promovat ca director general al noului Waldorf Astoria din Berlin, primul hotel din Europa apartinand acestui brand de top din portofoliul Hilton Worldwide.

Griffin se alatura echipei Athenee Palace Hilton, dupa ce a ocupat pozitia de cluster general manager in Turcia, pentru Adana & Mersin Hilton Hotels, localizate in partea de sud a marii Mediteranene, in regiunea Cukurova, Turcia.

Linda Griffin are o experienta de 21 de ani in compania Hilton Worldwide. A incept la Hilton Toronto, iar in 1993 a avansat la Hilton Toronto Airport ca front office manager.

Debutul carierei internationale a avut loc in 1995, la Hilton Aruba, inainte de a prelua functia de project manager, in cadrul echipei de front office development, cu traininguri si instalare de sisteme de revenue in intreaga lume.

Pe parcursul celor 4 ani, meseria a purtat-o in Puerto Rico, Turcia, Japonia, Australia, Caraibe, Africa, Egipt, cat si in intreaga Europa.
In 1999 Linda a preluat in Milano, Italia, rolul de Area Revenue Manager pentru zona Mediteranei.

In 2001, Linda a revenit la operational, ca director de operatiuni si apoi director de business development al hotelului Hilton din Atena, unde a avut posibilitatea de a se implica in renovarea si redeschiderea completa hotelului.

Dupa jocurile Olimpice de la Atena din 2004, s-a mutat in Turcia devenind manager general al Hilton Park SA din Istanbul iar mai tarziu al hotelurilor Adana & Mersin Hilton SA.

Citeste aici interviul acordat de Niemann pentru Wall-Street, in martie 2010.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri