Compania URBB a alocat anul acesta pentru promovarea marcii Tuborg Christmas Brew, in perioada noiembrie – decembrie, 500.000 euro (valoare la rate card).
Bugetul este directionat catre campania derulata la nivel national pe outdoor, cea derulata pe radio (Kiss FM si Magic FM), presa, on-line (incluzand si partea de web design), trade marketing si POSM. Fata de 2006, bugetul de promovare alocat anul acesta a crescut cu 10%.

“In ceea ce priveste investitia totala a companiei URBB pentru producerea editiei 2007 a Tuborg Christmas Brew, aceasta a inregistrat o crestere de aproximativ 15% fata de anul trecut, suma care include, pe langa bugetul de comunicare, si investitia in ambalaje primare si secundare. Dimensionarea bugetului de productie pentru anul in curs a anticipat cresterea estimata a volumului de vanzari Tuborg Christmas Brew, fata de 2006, cu 10%.” a declarat Catalin Ignat, vice-presedinte marketing URBB.

Compania URBB a lansat pentru cel de-al optulea an consecutiv Tuborg Christmas Brew, berea creata special pentru sarbatorile de iarna. In mod traditional, marca Tuborg Christmas Brew va fi prezenta pe piata o perioada limitata, in intervalul 3 noiembrie – 31 decembrie, pentru a completa atmosfera de sarbatoare a sfarsitului de an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri