2 / 5

Informatiile din interior, esentiale

Pe langa costurile mult mai reduse, un alt atu al trainerului intern este ca stie foarte bine ceea ce se intampla in organizatie. “Avantajele unui trainer intern sunt legate in primul rand de informatiile pe care acesta le are din interior, cum ar fi strategia sau planurile organizationale ale companiei.

Un alt avantaj este ca trainerul intern poate urmari evolutia participantilor sai si dupa curs, lucru care de multe ori nu e facut, tot din motive de costuri, atunci cand se implementeaza un program cu un furnizor extern”, afirma Luminita Talnaru, training manager la Achieve Global, divizia de training a United Business Development (UBD).

Totodata, o companie care isi dezvolta angajatii intern nu mai trebuie sa astepte pana ce o firma de training isi elibereaza programul. “Practic, nu ai niciun fel de probleme organizatorice, pentru ca ai toate resursele la indemana”, subliniaza si Bogdan Serbanescu, fost trainer intern in cadrul Bancii Comerciale Romane (BCR), cea mai mare instutie financiara de pe piata locala.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri