17 / 22

Managerii din grupul Leo Burnett tin cu Spania

Cea mai frumoasa experienta de la un Campionat Mondial a fost pentru Raul Man, Communication Manager al agentiei de media Starcom, meciul Romania-Argentina 3-2, din 1994. Atunci, dupa golul lui Hagi, Man a plans de fericire si a iesit in strada. La campionatul din acest an, managerul intentioneaza sa se uite la majoritatea meciurilor, chiar daca nu va merge pana in Africa de Sud pentru a le vedea live.

Raul Man crede ca Spania va castiga campionatul deoarece “practica cel mai frumos fotbal, sunt un grup foarte bine organizat si disciplinat tactic. E o placere sa-i vezi”.

Si favorita lui Victor Stroe (foto), planning director la Leo Burnett, este tot Spania, pe care o vede si pretendenta la titlul de campioana mondiala, alaturi de Brazilia. “Spania este campioana Europei, iar Brazilia are cei mai buni jucatori, la nivel individual”, explica managerul.

Cea mai frumoasa amintire a lui Victor Stroe este de la Campionatul Mondial din Italia, 1990, cand Romania a invins Rusia cu 2 la 0. Marius Lacatus a dat atunci gol din penalty, dupa ce ii fusese anulata prima executie.

Laurentiu Dumitrescu, managing partner la Digital Star, crede ca Spania, favorita lui, va castiga turneul deoarece are un lot de jucatori buni care joaca in campionate puternice si, in plus, un grup omogen de jucatori carora le face placere sa joace impreuna si sa castige. Cea mai placuta amintire a lui Dumitrescu de la un Campionat Mondial, si totodata cea mai trista, este meciul Romania-Suedia din 1994, cand nationala a pierdut in prelungiri, dupa victorii in meciurile cu Columbia, SUA si Argentina.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri