2 / 4

Buget de 20 mil. euro pentru investitii

North Bridge intentioneaza sa mai investeasca anul viitor inca 10 milioane euro in proiecte din sectorul agricol si industria alimentara, iar totalul investitiilor pentru 2009 este estimat de pana in 20 milioane euro.

Next Capital Factoring este o institutie financiara nebancara (IFN), autorizata de Banca Nationala a Romaniei in noiembrie 2006, specializata in operatiuni de factoring pentru companii mici si mijlocii din Romania.

Next Capital Factoring finanteaza pana la 85% din valoarea facturilor cesionate de clienti in maxim 24 de ore de la momentul semnarii contractului, iar restul banilor sunt primiti la scadenta facturilor.

Comisionul de factorig si dobanda perceputa de Next Capital variaza intre 2% si 5% din valoarea creantei in functie de termenul de finantare. Dobanda este calculata in functie de dobanda de referinta ROBOR la trei luni, plus o marja perceputa de companie.

"Nu am avut pana acum nici un caz de neplata, doar de intarziere", a mai spus Bogdan Rosu.

Compania estimeaza pentru acest an un volum total de finantari de aproximativ 20 milioane euro, de peste patru ori mai mare fata de nivelul din 2007.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri