2 / 5

Si-au dorit cel mai mare climbing wall din Romania

Desi nu au avut in spate o experienta anterioara intr-un business, tinerii alpinisti au demarat investitia, intr-o sala inclusa in circuitul de concurs al Federatiei Romane de Alpinism si Escalada, care urmeaza sa fie inclusa si in circuitul international.

Panoul de escalada (climbing wall - in fotografie imagine din timpul constructiei), cu o suprafata de 600 metri patrati, a fost conceput pentru toate categoriile de cataratori, de la incepatori la avansati, existand peste 50 de trasee posibile cu grade de dificultate diferite. Panoul poate suporta un numar de 60 de persoane simultan si un flux lunar de 300 de abonati.

Investitia s-a concentrat foarte mult in echipament, prizele, in numar de 7.000, fiind importate din Bulgaria, o parte din corzile si papucii de escalada din Franta, hamurile de prindere din Cehia.

S-a luat in calcul si posibilitatea de a oferi cursuri de initiere sau de perfectionare in escalada, cu instructori certificati apartinand Asociatiei Ghizilor Montani din Romania, dar si amenajarea unui spatiu de relaxare cu minibar. Programul salii este in fiecare zi, intre orele 16:00-22:00.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri