2 / 5

Despre biliard si London Club (II)

O masa de biliard poate sa coste de la 1.000 euro in sus. Mesele de biliard din London costa aproximativ 3.000 euro, iar un tac asemenea celor gasite in clubul localizat in Piata Lahovari din Bucuresti se incadreaza in jurul valorii de 100 de lei.

“Sigur ca intr-un club poti avea si mese de biliard care costa si 8.000 de euro, insa nu poti pune la dispozitia clientilor astfel de mese, tinand cont de faptul ca intr-o singura zi, la aceeasi masa, pot juca zece consumatori diferiti, care folosesc masa fie in mod profesionist si sunt cunoscatori ai acestui sport, fie clienti care nu au mai jucat deloc biliard”, explica seful clubului de biliard.

Pentru Udriste, o masa de biliard trebuie sa fie solida, in primul rand, avand in vedere multimea de clienti care trece pragul clubului zilnic, si apartine diferitelor categorii de varsta, dar si niste mese bune din punct de vedere tehnic. O importanta aparte o au panzele din postav care acopera mesele si care trebuie sa fie de o calitate superioara. Postavul se numeste Iwan Simonis 860, este de culoare apple-green si este cel mai des folosit in toate marile competitii.

Lunar, clubului ii trec pragul in jur de 10.000 de persoane, ceea ce ar insemna, in medie un numar de 8.000 de clienti pe luna si 90.000 de clienti pe an.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri