Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat sambata, la Parlament, ca este „foarte normal” sa existe discutii cu partenerii europeni despre OUG de modificare a Codurilor penale, motiv pentru care va merge, luni, la Bruxelles pentru a discuta in acest sens cu partenerii externi ai Romaniei, scrie News.ro.

Teodor Melescanu a spus ca este „foarte normal” sa existe discutii cu partenerii europeni pe marginea modificarii codurilor penale.

„Eu cred ca este foarte normal sa avem un dialog cu partenerii nostri europeni si in acest scop voi fi luni, la Bruxelles, si vom avea ocazia sa discutam inclusiv pe textul respectiv. Cu mai multi, intalniri sunt in curs de perfectare, vor si oameni din Comisia Europeana cu pozitii responsabile”, a raspuns ministrul de Externe.

Intrebat care este punctul de vedere pe care il va expune la Bruxelles, Melescanu a afirmat: „Punctul meu de vedere este foarte simplu, de a gasi o modalitate pentru a colabora impreuna cu colegii nostri si partenerii nostri europeni la dezamorsarea acestei situatii”.

El a mai spus ca protestele nu au fost prezentate oficial „in niciun fel” partenerilor externi, deoarece evenimentele din ultimele zile „au fost prezentate de catre presa din Romania si receptate ca atare”.

Ministrul a sustinut ca OUG de modificare a Codurilor penale se putea prezenta mai bine, existand „probleme de comunicare”. „Se puteau prezenta mult mai bine si au fost probleme de comunicare, sper sa le depasim”, a conchis Teodor Melescanu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Setari Cookie-uri