Monovolumul Dacia Lodgy, ce urmeaza sa fie prezentat la Salonul Auto de la Geneva, a fost filmat necamuflat pe soselele din apropiere de Targoviste.
In realitatea Lodgy este si mai putina atragator decat in poze, are un design controversat, este supradimensionat, insa motivul il cunoastem cu totii, vrea sa ofere cel mai mare spatiu din clasa sa.

Lodgy va avea vanzari bune si in Romania pentru ca masina este incapatoare iar pretul va fi mai mic decat al altor masini rivale.

Cifrele ar trebui sa fie apropiate de Grand Scenic, o lungime de 4,5 metri din care suprafata de incarcare 2 metri.

Ca volum total, Lodgy va avea peste 2.000 de litri, iar cu 5 persoane in jur de 550 de litri.



Unul dintre avantajele unui asemenea model este vizibilitatea buna, iar ca dezavantaj ar fi stabilitatea.

Avand in vedere ca modelul Renault Grand Scenic il putem cumpara la promotie cu 15.700 euro, iar fata de Lodgy are un design mult mai reusit, materiale mai de calitate si ceva dotari in standard, noul monovolum fabricat la Mioveni pentru a fi atragator trebuie sa vina cu un pret de pornire de cel mult 11.000 de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri