Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a mandatat, la finalul lunii iulie, asocierea PwC-D&B David si Baias-George Butunoiu sa recruteze managementul superior, respectiv directorii generali si membrii CA, pentru companiile aflate sub autoritatea institutiei cu o cifra de afaceri mai mare de 7,3 milioane euro., scrie Mediafax.

Recrutarea managementului superior vizeaza companiile CFR SA (CFR Infrastructura), CFR Calatori, Tarom, CNADNR, Metrorex, Aeroporturi Bucuresti, Administratia Porturilor Maritime Constanta, Administratia Canalelor Navigabile, Aeroportul International Timisoara "Traian Vuia" si Telecomunicatii CFR.

"Ca raspuns la anunturile de recrutare s-au primit peste 8.000 de candidaturi. Consultantii au selectat un numar de peste 1.000 de candidati si au organizat interviuri cu acestia. Lista scurta prezentata Ministerului Transporturilor si Infrastructurii cuprinde un numar de 319 candidati, dintre care 69% sunt romani si 31% cetateni straini. Dintre candidatii inclusi in lista scurta, 91% provin din sectorul privat, in timp ce 9% provin fie din societati cu capital majoritar de stat, fie din administratia publica", se arata intr-un comunicat al MTI.

Citeste si:

MTI organizeaza in prezent interviurile finale cu acei candidati inclusi in lista scurta, iar prima companie care va anunta noii manageri este Tarom.

Sursa foto: freedigitalphotos.net