Serviciul de recrutare a pozitiilor senioriale (executive search) reprezinta procesul de identificare a candidatilor din top management sau Board (Country Managers, CFO, COO) capabili sa sustina compania angajatoare in atingerea obiectivelor sale de business si in implementarea viziunii de dezvoltare, avand afinitati cu tipul de cultura organizationala al acesteia.

"Fiind pozitii cu raspundere complexa, managerii au atat responsabilitati de coordonare a departamentelor si administrative, cat si de leadership pentru echipele pe care le conduc. Prin urmare, companiile au nevoie de candidati care sa fie potriviti atat din punct de vedere profesional, al competentelor, dar si ca atitudine si mod de relationare cu echipele in cadrul carora vor intra. Motiv pentru care, evaluarea acestora este un proces extins de selectie in cadrul caruia experienta specialistului in executive search poate face diferenta", a declarat David-Sebastian Stein, pentru wall-street.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock.com