Principalii clienti sunt Ford si Alro. Agentia Craiova are ca activitate principala serviciile de transport rutier si are, in prezent, o echipa de 7 angajati.

Noua agentie asigura pentru Ford fluxuri logistice in amonte din Europa Centrala si de Vest pentru alimentarea cu piese a fabricii pe care producatorul auto o detine in Craiova. In plus, Gefco asigura pentru acelasi client si serviciul de “outbound packaging”, care se refera la returnarea ambalajelor catre furnizori. Parteneriatul dintre Gefco Romania si Ford a inceput inca din 2010, cu servicii de transport si distributie pentru vehiculele finite si a inclus si alte servicii, de-a lungul timpului.

Colaborarea cu ALRO, parte a Grupului Vimetco N.V., a inceput in 2011, cu servicii de transport maritim pentru export, ulterior extinzandu-se si la servicii de transport rutier. In prezent, agentia Gefco Craiova, impreuna cu agentia Joita, administreaza o parte din exporturile rutiere catre clientii Alro din intreaga Europa.

Citeste si:

In prezent, biroul din Craiova lucreaza cu peste 20 de transportatori, majoritatea romani.

Subsidiara Gefco Romania a fost infiintata in anul 2005, numarand, in prezent, 7 locatii la nivel national: sediul central in Bucuresti, doua centre logistice in Bucuresti-Joita si Arad, trei platforme de transport rutier si trei platforme destinate logisticii pentru vehicule finite. Gefco Romania a incheiat anul 2012 cu 104 angajati si o cifra de afaceri de 42,3 milioane euro.