Mercedes-Benz va prezenta la Salonul Auto de la Paris varianta facelift a modelului sports tourer Clasa B, care ajunge in showroom-uri pe 29 noiembrie la un pret de pronire de 25.674 euro cu TVA pentru versiunea B 180.

Clasa B facelift este echipata cu un spoiler nou, o grila a radiatorului mai mare ce include doua fante si faruri cu lumini de rulare pe timp de zi. In partea spate, spoilerul a fost modificat avand acum un contur mai pronuntat al formelor si o banda cromata aditionata. Farurile LED High Performance (dotare optionala ce nu este disponibila pentru modelele Electric Drive sau Natural Gas Drive) ii confera Clasei B o aparitie mai speciala atat ziua, cat si noaptea.

La interior, Mercedes-Benz a imbunatatit detaliile, display-ul de pe consola centrala, care acum este mai mare, putand avea o diagonala de pana la 8 inch (20.3 centimetri), precum si instrumentarul de bord. KEYLESS-GO este o noua dotare optionala pentru Clasa B. Sistemul de acces in masina si autorizarea de a porni motorul fara cheie - KEYLESS-GO, ii permite soferului sa deschida foarte facil masina si sa porneasca imediat la drum, avand asupra sa doar cheia electronica.

Clasa B facelift dispune de patru motoare diesel, patru motoare alimentate cu benzina si doua modele echipate cu sisteme alternative de propulsie, B 200 Natural Gas Drive si Clasa B Electric Drive. Podeaua gazduieste trei rezervoare de gaz, unul de dimensiuni mari si doua mai mici, si un rezervor de combustibil conventional, pe benzina, cu capacitatea de 14 litri (pentru B 200 Natural Gas Drive) sau bateria litiu-ion (pentru Clasa B Electric Drive).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri