Proprietarii de autovehicule hibrid si electrice vor putea obtine gratuitate la parcare

Autovehiculele hibrid si electrice inmatriculate in Bucuresti vor avea dreptul la folosirea gratuita a parcarilor publice. Proprietarii vor putea depune cererea incepand din data de 11 iulie, conform News.ro

Administratia Strazilor a anuntat, joi, ca pentru punerea in aplicare a Hotararii Consiliului General privind utilizarea gratuita a parcarilor publice de utilitate generala de catre posesorii de autovehicule hibrid si electrice inmatriculate in Bucuresti, acestia trebuie sa depuna, din 11 iulie, la sediul Departamentului Exploatare Parcaje din Bulevardul Schitul Magureanu nr. 10A, documentatia necesara pentru inregistrare.

Hotararea CGMB prevede ca identificarea vehiculelor care beneficiaza de gratuitate se va face printr-o vigneta eliberata de Administratia Strazilor, care va fi postata in interiorul masinii, in partea din fata, la loc vizibil, sau pe interiorul parbrizului, in coltul din dreapta sus.
In Bucuresti sunt inmatriculate 1.610 autovehicule hibrid si electrice, ceea ce reprezinta o crestere de 250 la suta din 2008 pana in 2015.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri