Piata bolizilor de lux este una intr-o continua expansiune, modelele performante si scumpe fiind mereu la mare cautare. Chiar daca vorbim despre modele care au preturi de milioane de dolari, pasionatii auto cu dare de mana sau colectionarii auto se vor bate mereu sa aiba aceste modele in garajul propriu. Caracterul exclusivist al unui model atrage cu sine atat un pret mai mare, cat si o cerere mai mare din partea celor interesati. Asa ca nu mai trebuie sa ne miram prea tare atunci cand auzim ca se face coada pentru achizitionarea unor asemenea modele.

Cam tot in acest fel am putea descrie si povestea lui Porsche 911 GT2 RS, model care inca nici nu a fost prezentat oficial pana in momentul de fata. Pretul unui astfel de model este cotat pe piata auto din Germania la aproximativ 260.000 de euro. Nu vorbim deci nici de milioane de euro, insa tot un pret piperat este. Bolidul va fi produs insa intr-o serie limitata de doar 1.000 de unitati. Si acum va lasam sa ghiciti ce s-a intamplat! Toate unitatile au fost deja rezervate pana la acest moment.

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri