Continental prezinta doua unitati de antrenare de 48V, 48V Revolution si 48V Prime, pentru bicicleta electrica cu sistem de transmisie automata fara trepte integrata, cuprinsa intr-o unitate de antrenare all-in-on.

„Noua tehnologie eBike 48V, combinata cu un motor integrat si o transmisie fara trepte automata, este un pas logic si necesar in evolutia e-bike-ului“, a declarat Jorg Malcherek, responsabil pentru sistemele Bicycle Systems din Continental.

Echipa eMobility din Sibiu lucreaza la dezvoltarea conceptului din punct de vedere mecanic, software si electronica, precum si testarea lui la nivel de componente si sistem. De asemenea, echipa din Timisoara implicata in proiect este responsabila pentru dezvoltarea modulului software pentru controlul treptelor de viteza (mod automat si manual).

Montat intr-o singura unitate la axul bratului inferior, 48V Revolution este optimizat pentru modelele de biciclete care ofera un centru de greutate cat mai aproape de pamant, rezultand cea mai buna manevrabilitate a bicicletei. Evitarea pedepselor unei mase rotative inerente in unele sisteme bazate pe huburi este un alt avantaj al folosirii pe care partenerii originali ai Continental il pot incorpora in aspectele bicicletelor. Integrarea unitatilor de antrenare si a angrenajului intr-o singura unitate ofera producatorilor mai multa libertate de design pentru a crea un produs premium, mai curat, mai bun. Integrarea reduce complexitatea de deplasare a ciclistilor si simplifica intretinerea.

Experienta vasta in inginerie a companiei Continental in dezvoltarea masinilor electrice de 48 V a fost fundamentala in dezvoltarea sistemului eBike 48V, rezultand unitati revolutionare de actionare care duc bicicletele electrice la nivelul urmator. Un singur suport de unitate de actionare unificat (adaptor cadru) poate fi aplicat la 48V Prime, precum si 48V Revolution. Acest lucru permite constructorilor sa utilizeze acelasi design al ramei, cu aceeasi pozitie a axului inferior, pe bicicletele 48V Revolution si 48V Prime. Ambele sisteme noi sunt compatibile atat cu sistemul Continental Belt Drive, cat si cu lanturile traditionale. Comenzile pentru 48V Revolution si 48V Prime vor fi disponibile incepand cu anul 2018.

„Partenerul nostru, Cycle Union, va fi primul care va lansa ultima sa gama de “e-bike manufaktur“, care va fi echipat cu noile sisteme 48V Prime si 48V Revolution“, a adaugat Malcherek. Vor urma si alti parteneri originali, cum ar fi TechniBike, ce vor prezenta modelele lor de biciclete electrice pe baza sistemului eBike 48V.

Continental construieste in prezent o retea globala completa pentru asistenta si service post-vanzare pentru a se asigura ca dealerii, comerciantii cu amanuntul si utilizatorii finali primesc tot sprijinul de care au nevoie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri