Constructorii auto vor implementa in versiunile standard ale tuturor modelelor actualizate din gama un dispozitiv care va permite apelarea automata a serviciilor de urgenta in cazul producerii unui accident, pentru ca salvarea sa ajunga mai repede la fata locului.

31 martie 2018 marcheaza o zi importanta pentru industria auto din Europa. Incepand de sambata, toate modelele actualizate din gama unui constructor (facelift, generatie noua sau model cu nume nou) vor avea integrate in standard un dispozitiv care va permite apelarea automata a numarului unic european de urgente 112 in cazul producerii unui accident major.

Astfel, de noul dispozitiv vor beneficia in standard inclusiv urmatoarele modele pe care le va lansa constructorul roman Dacia pe piata.

Citeste continuarea pe Automarket.ro

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri