Stefan Ionita, actualul director general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a renuntat la prelungirea mandatului, iar in locul sau ar putea fi numit Narcis Neaga, fost sef al Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor Nationale din Romania (CNADNR), au declarat, luni, pentru Agerpres, surse din domeniul transporturilor.

"Mandatul directorului general Stefan Ionita expira pe 12 mai si ar fi trebuit prelungit. Insa, Stefan Ionita a renuntat la prelungirea mandatului, iar in locul sau Consiliul de Administratie al CNAIR ar putea sa il numeasca pe Narcis Neaga", au precizat sursele.

Stefan Ionita a fost numit, la inceputul lunii ianuarie 2017, director provizoriu al CNAIR. Ionita are 38 de ani si a condus, din 2014 pana in prezent, Directia Tehnica si Calitate a CNAIR. Intre 2004 si 2014, a ocupat mai multe functii in cadrul CESTRIN (Centrul de Studii Tehnice Rutiere si Informatica).

Fostul director al Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor Nationale din Romania (CNADNR), Narcis Neaga, a fost numit, la inceputul lunii martie 2018, membru in Consiliul de Administratie al CNAIR.

De asemenea, pe 30 martie, Narcis Neaga a fost ales de catre Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Investitii Rutiere (CNIR) in functia de director general al companiei.

Citeste si:
Acordul cu BM pentru autostrada Comarnic-Brasov, pe Apa Sambetei
Autostrada Comarnic-Brasov:...

Narcis Neaga a fost director general al Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor Nationale din Romania (CNADNR), care a fost reorganizata in 2016, sub Guvernul tehnocrat, si redenumita Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Prin aceeasi ordonanta de urgenta a fost infiintata Compania Nationala de Investitii Rutiere (CNIR), o companie distincta ce se ocupa de proiectele de dezvoltare a infrastructurii de transport rutier.

Neaga a fost cercetat de DNA intr-un dosar penal care avea ca obiect autostrada Sibiu - Orastie.

Narcis Neaga a ocupat pozitia de director general al CNADNR in perioada 2012 - 2015.

Citeste si:
CNAIR va economisi 3 milioane de euro in urma reducerii de posturi
Cuc: In urma restructurarilor...

Sursa foto: Silviu Matei / Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Seful de la Drumuri a incasat peste 4.700 de euro, lunar, in 2018