Anul 1989 este marcant pentru constructorul japonez Mazda. La Salonul Auto de la Chicago se lansa frumoasa Miata care a facut ravagii inca de pe atunci, asa ca in timp a primit numeroase imbunatatiri si s-a adaptat destul de cuminte si fara prea multe comentarii la schimabarile industriei auto, schimbari ce au fost intotdeauna dictate de clientii care si-au dorit din ce in ce mai mult.

In 2018, constructorul japonez Mazda anunta versiunea 2018 Mazda MX-5, aceasta frumoasa Miata care a trecut prin patru generatii si a fost vanduta pana acum in mai mult de 1 milion de exemplare.

Chiar daca, in timp, Mazda MX-5 a suferit schimbari de infatisare si a ajuns acum sa arate ca o luxoasa indarjita gata sa se ia la bataie cu sportivele impunatoare, japonezii au pastrat cu sfintentie structura care a facut-o atat de dorita pentru atat de mult timp: sportiva, dimensiuni mici, compacta, motor care este asezat pe partea frontala a automobilului, tractiune pe puntea spate, transmisie manuala si un nivel ridicat de manevrabilitate.

Citeste continuarea pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri