Volkswagen prezinta un prototip in versiune apropiata de cea pentru productie a SUV-ului T-Cross, model de talie mica.

Premiera mondiala a modelului T-Cross va avea loc in toamna. T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace si Touareg vor fi cele cinci modele SUV ale marcii in Europa.

Noul T-Cross va completa gama SUV a marcii si in China si America de Sud. Noul SUV Volkswagen cu o lungime de 4.107 mm va avea tractiune fata in toate variantele.

Matricea modulara transversala MQB creeaza un spatiu generos. Scaunele din spate pot fi ajustate longitudinal, pentru a oferi mai mult spatiu la nivelul genunchilor sau pentru a incarca mai multe bagaje. Influenta pozitiva a matricei modulare transversale se face simtita in toate zonele.

In echiparea standard vor fi incluse sistemele: “Front Assist” (sistemul de monitorizare a traficului din fata masinii) si “Lane Assist” (sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare).

Marca Volkswagen Autoturisme este prezenta la nivel mondial in peste 150 de piete si produce autovehicule Volkswagen in peste 50 de unitati de productie din 14 tari. In anul 2017, Volkswagen a livrat 6,23 milioane de autovehicule, cele mai vandute modele fiind Golf, Tiguan, Jetta si Passat.

Foto: autoexpress.co.uk

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri