WinterContact TS 860 este singura anvelopa evaluata ca „foarte recomandata” de catre „auto motor und sport”. Redactia a testat 11 modele de anvelope cu dimensiunea 205/55 R 16 pentru clasa compacta.

In cadrul comparatiei dintre anvelopele de iarna, efectuate de revista „auto motor und sport” (ams, editia 21/18), la Hanovra, pe 27 septembrie 2018, WinterContact TS 860 de la Continental a iesit castigator pe toata linia si a fost singurul produs care a primit clasificarea „foarte recomandat”. Testul a implicat 11 anvelope pentru iarna cu dimensiunea 205/55 R 16, pentru clasa compacta. Redactia a testat in total 19 criterii pe carosabil inzapezit, umed si uscat, rezistenta la rulare si zgomotul anvelopelor pe carosabil. Dupa test, redactia a scris urmatoarele despre anvelopele de iarna Continental: „Control bun pe zapada, perfect coordonate cu sistemul ESP al vehiculului, performanta deosebita pe umiditate, active dar si sigure pe pistele uscate “.

La evaluarea generala, WinterContact TS 860 a obtinut 9,1 puncte si s-a putut diferentia semnificativ de urmatorul clasat, cu 8,2 puncte. „Numai TS 860 a parcurs testul in toate conditiile testate, fara dificultati notabile si printr-o performanta totala deosebita, asigura progresul semnificativ al succesorilor sai”, au scris realizatorii testului.

WinterContact TS 860 este specialistul pentru perioada de iarna, destinat vehiculelor mai compacte si mai mici. Gama de produse include in prezent 66 de modele cu dimensiuni intre 13 si 17 toli, cu indici de viteza pana la 240 km/h - printre care numeroase variante cu marcaj XL pentru capacitate portanta ridicat si/sau muchie de protectie a jantelor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri