Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat un video cu cel mai mare nod rutier din Romania inaugurat anul aceasta, care uneste autostrazile Sebes-Turda A10, Transilvania A3 si DN1.

"Situat in apropierea municipiului Turda, acest nod rutier a fost dat in folosinta in acest an, odata cu deschiderea circulatiei pe loturile 3 si 4, ale autostrazii Sebes - Turda", spune CNAIR pe pagina de Facebook.

Constructia are sase bretele, doua fac legatura cu autostrada A3, iar cele pentru A10 au cate o banda. Anul acesta, au fost inaugurati 29 de km de autostrada parte din A10, intre Turda si Aiud. Autostrada Sebes - Turda are 70 km.

Lucrarile la autostrada Sebes-Turda au fost demarate in anul 2014, initial cu finantare din Programul Operational Sectorial Transport 2007-2013 (pentru faza I). Faza a doua a proiectului a primit sprijin prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM). Loturile 3 si 4 ale autostrazii insumeaza 28,75 kilometri si asigura legatura intre Aiud si Turda. Loturile 1 si 2 unesc Sebesul si Aiudul, avand o lungime de 41,25 kilometri.

Ultimii kilometri de autostrada inaugurati anul acesta sunt cei 9,6 kilometri de autostrada inaugurati in urma cu o luna. Sectorul de autostrada deschis circulatiei face parte din proiectul construirii autostrazii Transilvania, inceput in 2004, in baza unui contract semnat cu firma Bechtel International Inc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri