Lotul II al autostrazii A 10 Sebes - Turda, Santimbru - Aiud - Radesti (km 17 + 000 - km 41 + 250), va fi deschis traficului pana la sfarsitul acestui an, anunta constructor Aktor printr-un comunicat de presa.

"Pana la sfarsitul anului, lotul II al autostrazii Sebes-Turda de 24,25 km va fi deschis traficului, permitand legatura rutiera intre Coridorul IV, autostrazile "A1 Sibiu - Deva" si "A3 Campia Turzii - Gilau"", anunta Aktor.

Constructorul va incepe lucrarile de asfaltare la finalul lunii iunie, cu o echipa de 350 de oameni.

"AKTOR, contractorul lotului de autostrazi Santimbru - Aiud - Radesti, accelereaza lucrarile pe acest segment, pe baza unui calendar foarte specific. In prezent, se lucreaza intens la rambleele de poduri, la ridicarea si asezarea grinzilor pe toate podurile, turnarea straturilor de balast stabilizat, precum si la structurile din beton, rigolele si zidurile de sprijin. De asemenea, lucrarile de asfaltare sunt planificate sa inceapa cu primii 7 km din totalul de 24,25 km al lotului II, in perioada 25-30 iunie 2019. Aceste lucrari se realizeaza cu un efectiv de peste 350 de persoane, cu 120 de camioane si peste 80 de masini mecanizate", se arata in comunicatul de presa.

A10 este autostrada care va face legatura dintre Autostrada A1 si Autostrada A3, pe traseul Sebes - Turda.

Trafic restrictionat pe...
Citeste si: Lucrari pe autostrada A2, pe sensul Bucuresti-Constanta

Sursa foto: Aktor

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Trafic blocat pe un drum national si altul judetean din cauza vremii