Sian, cel mai puternic Lamborghini de serie de pana acum: sistem mild-hybrid la 48V cu supercapacitor, 819 CP si sub 2.8 secunde pentru 0-100 km/h

Lamborghini a publicat primele imagini cu noul Sian. Supercar-ul este echipat cu un sistem mild-hybrid la 48V si cu motorul V12 de 6.5 litri. Publicul va putea admira noul Lamborghini Sian in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, scrie automarket.ro.

Lamborghini a publicat primele imagini si detalii referitoare la noul Sian. Cel mai nou supercar dezvoltat de producatorul din Sant'Agata Bolognese are un design inspirat de conceptul electric Terzo Millennio si, in premiera pentru italieni, integreaza un sistem mild-hybrid de propulsie.

Lamborghini Sian va fi produs intr-o editie limitata la 63 de unitati, pretul de pornire fiind de peste 3.2 milioane de euro.

La baza sistemului hibrid pregatit de italieni sta motorul V12 de 6.5 litri capabil sa ofere 785 de cai putere la 8.500 rpm si 720 Nm. Sistemul mild-hybrid include si un motor electric care genereaza 34 de cai putere si 38 Nm. Tehnologia mild-hybrid functioneaza la 48V, iar oficialii Lamborghini spun ca in locul acumulatorilor clasici au mizat pe un supercapacitor.

Citeste si:
Cele mai bune motoare pe benzină aspirate
Cele mai bune motoare pe...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri