Lamborghini a publicat primele imagini cu noul Sian. Supercar-ul este echipat cu un sistem mild-hybrid la 48V si cu motorul V12 de 6.5 litri. Publicul va putea admira noul Lamborghini Sian in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, scrie automarket.ro.

Lamborghini a publicat primele imagini si detalii referitoare la noul Sian. Cel mai nou supercar dezvoltat de producatorul din Sant'Agata Bolognese are un design inspirat de conceptul electric Terzo Millennio si, in premiera pentru italieni, integreaza un sistem mild-hybrid de propulsie.

Lamborghini Sian va fi produs intr-o editie limitata la 63 de unitati, pretul de pornire fiind de peste 3.2 milioane de euro.

La baza sistemului hibrid pregatit de italieni sta motorul V12 de 6.5 litri capabil sa ofere 785 de cai putere la 8.500 rpm si 720 Nm. Sistemul mild-hybrid include si un motor electric care genereaza 34 de cai putere si 38 Nm. Tehnologia mild-hybrid functioneaza la 48V, iar oficialii Lamborghini spun ca in locul acumulatorilor clasici au mizat pe un supercapacitor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri