Doua tronsoane de autostrada, care trebuiau sa fie gata in 2019, au fost impinse in 2020 si teoretic cei 25 de kilometri ramasi ar trebui sa fie finalizati anul acesta. La acestea s-ar adauga alti 65 de kilometri programati de la inceput pentru 2020, scrie Digi24.

Daca totul merge conform planului, asta inseamna ca 2020 ar putea fi cel mai bun an pentru infrastructura rutiera, din 2012 incoace.

In total, ar putea fi dati in folosinta peste 100 de kilometri de drum de mare viteza.

In plus, noul guvern promite investitii mai mari in acest an, care s-ar ridica la peste 50 de miliarde de lei in toate domeniile. Suma ar fi cu aproximativ 12 la suta mai mare decat cea din 2019.

Romania a deschis in ultimii ani doar cateva zeci de kilometri de autostrada pe an. Media este de doar 30 de kilometri pe an. Romania are 850 de km de autostrada.

Sursa foto: Asociatia Pro Infrastructura

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri