Programul Rabla 2020 urmeaza a intra in vigoare in primavara acestui an si ar putea include si tichete pentru motociclete.

motoADN propune ca voucherele Rabla, obtinute la casarea unei masini vechi, sa poata fi folosite si pentru achizitia de motociclete si scutere noi.

In acest fel va creste impactul pozitiv al acestui program de protectie a mediului si se elimina discriminarea persoanelor care vor sa achizitioneze o motocicleta, nu un autoturism, prin accesarea programului Rabla.

Rabla Moto:

- voucherul se acorda la casarea unui autoturism uzat

- un numar semnificativ de vouchere raman nedecontate

- un numar de 2.500 de vouchere ar acoperi nevoile pietei in primul an

- voucherele pot fi folosite la achizitia de motociclete si scutere noi atat de catre persoane fizice, cat si juridice, de la dealerii inscrisi in program

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri