Volkswagen a epuizat cota modelului electric e-Up! pentru România

Volkswagen a epuizat cota modelului electric e-Up! pentru România, una dintre cele mai accesibile mașini electrice de oraș prin programul Rabla Plus, cu un preț de pornire de 13.000 cu TVA.

Volkswagen e-Up! este fabricat pe aceeași linie cu modelul electric Skoda Citgo-e iV și Seat Mii electric la uzina VW din Bratislava, Slovacia.

La începutul anului, în doar trei săptămâni, dealerii Skoda au epuizat cota alocată României pentru Skoda Citgo-e iV, al cărui preț prin Rabla Plus este de 10.000 euro cu TVA.

Citiți și Cât pierd din autonomie mașinile electrice după primul an.

Volkswagen e-Up! se află pe locul 3 în topul celor mai accesibile mașini electrice în România. Pe primele două locuri fiind Skoda Citgo-e iV și Smart EQ.

Citeste si:
Cinci masini electrice care costa sub 16.000 euro prin Rabla Plus
Cinci masini electrice care...

Volkswagen e-Up! - 22.447 euro cu TVA

  • motor electric 83 CP, tracțiune față
  • autonomie 258 km (WLTP)
  • baterie 36,8 kWh (32,3 kWh capacitate netă)
  • consum 16 kWh/100km
  • accelerație 0-100 km/h 12,3 secunde
  • viteză maximă 130 km/h

Citiți și Zece masini electrice cu o autonomie reala de peste 400 km, la vanzare in Romania in 2020.

Pentru mașinile electrice cotele de producție sunt mult mai mici decât pentru cele alimentate pe combustibil, de aceea sunt disponibile pentru comenzi o scurtă perioadă de timp.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri