Tesla renunță la politica de returnare de 7 zile „fără întrebări”

Tesla a eliminat politica de returnare de 7 zile „fără întrebări” pe care Elon Musk a promovat-o ca o demonstrație de încredere pentru producătorul de automobile. Acesta a fost acțiune extraordinară de marketing pentru Tesla, scrie electrek.co.

În ultimii ani, Tesla și-a actualizat politica de returnare pentru a permite cumpărătorilor să returneze vehiculele în termen de 7 zile de la livrare „fără întrebări”, iar în felul acesta a câștigat foarte mulți cumpărători. Acum însă a renunțat.

Cititi si Ce mașini electrice din Europa au cele mai multe daune

Ce scria în politica de returnare:

„Deținerea unui vehicul Tesla înseamnă că conduceți unul dintre cele mai avansate, mai performante și mai sigure vehicule disponibile. Suntem încrezători că vă veți simți extraordinar în noul dvs. vehicul și vă oferim astfel timp să experimentați și să vă bucurați de noua Tesla. Sub rezerva termenilor și condițiilor acestei politici, dacă sunteți nemulțumit de vehiculul dvs., ne puteți returna vehiculul în termen de șapte (7) zile calendaristice.”

Citeste si:
O Tesla furată din Norvegia a fost găsită în Suceava
O Tesla furată din Norvegia a...

Tesla a eliminat informațiile despre politica de returnare în 7 zile de pe site-ul său oficial pe 15 octombrie.

Ctiti si Tesla anunță o mașină electrică de 25.000 de dolari

Lui Elon Musk îi plăcea adesea să folosească această politică ca o modalitate de a se lăuda cu rata ridicată de satisfacție a clienților companiei.

„Această politică de returnare este menită să vă ofere încredere în achiziționarea unui vehicul Tesla”, a scris anterior Tesla pe pagina sa de asistență.

Citeste si:
Elon Musk, mai bogat decât Bill Gates
Elon Musk, mai bogat decât...

Singurele cerințe pentru a returna un vehicul în decurs de o săptămână a fost că trebuia să aibă mai puțin de 1.000 de mile și, bineînțeles, să nu aibă daune. Deci, ce se întâmplă acum cu clienții Tesla care, din orice motiv, se confruntă cu regretul că au cumpărat o Tesla? Cumpărătorii nefericiți vor fi acum direcționați către departamentul de service al Tesla pentru a explica de ce vor să returneze un vehicul.

Cititi si Ce prețuri au mașinile electrice cu peste 200.000 km

De ce Tesla a anulat brusc acest program? Nimeni nu știe. O posibilă teorie sunt problemele recente privind calitatea construcției lui Tesla Model Y. La începutul acestei luni, acoperișul din sticlă al unei Tesla Model Y a zburat pe autostradă în timp ce era condus pentru prima dată.

Citeste si:
Auchan retrage de la raft de urgenta un produs contaminat cu Listeria
Auchan retrage de la raft de...
Sursa foto: Tesla

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri