FREE NOW extinde serviciile in România și lansează flota Confort

FREE NOW lansează pentru prima dată în România o nouă flotă, Confort, care va permite pasagerilor să călătorească în condiții mai bune. Piața locală este singura din cadrul grupului care oferă în prezent acest serviciu.

Pasagerii pot comanda mașini mai noi sau premium din noua flotă, direct din aplicația de mobilitate, pentru călătorii mai confortabile. Una din zece curse comandate prin FREE NOW se desfășoară deja prin opțiunea Confort, disponibilă pasagerilor din România de numai câteva zile, cererea de servicii de calitate fiind în creștere.

Flota Confort poate fi accesată direct în aplicație, după selectarea destinației de călătorie, opțiunea fiind afișată alături de Ride și Taxi, accesibile clienților din România din 2019.

Noua flotă include mașini fabricate începând din 2017, dar și modele precum Ford Mondeo, Opel Insignia, Skoda Superb, Honda Civic sau Peugeot 508 fabricate începând din 2012 sau Volvo, BMW, Audi, Mercedes fabricate începând din 2009. O călătorie cu mașini din flota Confort costă 2 lei/km și 0,3 lei/minut.

„România este singura țară din grupul FREE NOW care oferă o flotă dedicată pentru călătorii mai confortabile. Acesta este încă un pas pe care îl facem pentru a oferi cât mai multe servicii pasagerilor și o calitate ridicată a opțiunilor de mobilitate, într-o singură aplicație. Aproximativ 30% dintre mașinile din platforma FREE NOW fac deja parte din flota Confort, iar 10% din cursele comandate se desfășoară în prezent prin această opțiune. Acum, pasagerii pot călători în condiții mult mai bune, iar șoferii care investesc în mașini mai noi pot obține venituri mai consistente, în condițiile în care cererea de servicii de calitate este în creștere”, a declarat Anca Gherle , Senior Public Affairs Manager în cadrul FREE NOW.

Citeste si:
Operator ridesharing: 80% mai multe comenzi după ieșirea din starea...
Operator ridesharing: 80% mai...

Lansarea flotei Confort în România face parte din strategia grupului FREE NOW de a extinde permanent opțiunile de mobilitate pe care le oferă pasagerilor din toate țările în care operează - Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia. În acest an, grupul a încheiat o serie de noi parteneriate la nivel european, care permit pasagerilor să utilizeze biciclete, trotinete, scutere și servicii de carsharing.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri