Plus Auto Trade este un dealer de top din România care oferă o gamă variată de mașini de vânzare second hand. Compania s-a făcut remarcată prin colecția impresionantă de mașini de lux care pot fi achiziționate la prețuri avantajoase și în stare perfectă de funcționare. Pasionații de auto-moto din țara noastră pot alege atât dintr-o colecție impresionantă de modele auto, cât și numeroase modele de motoare care aparțin celor mai cunoscute brand-uri.

Dealerul auto pune la dispoziția clienților atât mașini din gama premium, cât și mașini care pot fi achiziționate la un preț mai redus. Cert este faptul că toate mașinile din ofertă sunt verificate atent de către o echipă de profesioniști și pregătite pentru șoferii dornici de aventură.

Daniel Cristea, director de marketing în cadrul Plus Auto Trade și o figură importantă a companiei descrie compania ca fiind ”locul în care fiecare șofer își poate găsi mașina potrivită pentru a-i fi partener de drum, indiferent de distanță și necesități”.

Parcul auto din București cu mașini de lux

Fiind unul dintre cele mai bine echipate parcuri auto din București, Plus Auto Marketplace oferă pasionaților de autovehicule o gamă variată de modele de lux, modele sport, high end, dar și de buget. Fiecare autovehicul sau motocicleta de vânzare este prezentat în detaliu tocmai pentru a oferi clienților toate informațiile necesare înainte de a vedea fizic mașina în parcul auto.

Unele dintre cele mai vizualizate mașini de vânzare din colecția Plus Auto Trade sunt cele din clasa superioară Mercedes Benz, Porsche, BMW și Audi. Modelele Merdeces Benz S 400D 4 M si AMG GT 63, Porsche 911 Turbo Cabriolet, BMW 840i Coupe sau Audi A6 50TFSi E Quattro atrag cele mai multe priviri alături de gama Aston Martin, Lexus și Ferrari.

Pentru că Plus-Auto.ro a adus întotdeauna în atenția șoferilor mașini second hand, dar și mașini noi de calitate superioară, nume importante din industria muzicală din România, dar și oameni de afaceri de succes au ales acest showroom auto exclusivist atunci când au avut nevoie de o un autovehicul care să-i reprezinte.

De partea cealaltă, Plus Auto are o ofertă generoasă și pentru auto rulate de vânzare care pot fi achiziționate la prețuri accesibile sau prin optiunea de leasing.
Skoda Octavia a fost întotdeauna o mașină de buget care poate oferi confort și siguranță, iar în această clasă se încadrează cu succes și modelul Logan de la Dacia, Ford Mondeo, Nissan LEAF Tekna, Golf VII și lista poate continua cu o mulțime de astfel de exemple.

Pagina de prezentare a fiecărui model adună informații specifice, informații despre dotări, detalii tehnice și un scurt istoric al autovehiculului. În plus, parcul auto din București oferă și consiliere profesională în alegerea mașinii perfecte de la alți dealeri și parcuri auto certificate din Romania sau Germania.

Modele diverse de la mărci de renume, noi sau rulate

Achiziționarea unei mașini, fie nouă, fie second-hand, poate fi o decizie importantă și implică mai multe aspecte de luat în considerare, inclusiv soluțiile de finanțare disponibile și gama variată de modele oferite de diferitele mărci auto de renume. Primul lucru la care trebuie să fie atent fiecare potențial cumpărător este dealerul și notorietatea acestuia. În acest sens, documentarea prealabilă și citirea recenziilor poate fi de un real ajutor.

Dacă ești în căutarea unei mașini noi, marketplaceul Plus Auto.ro îți pune la dispoziție o mulțime de variante care să mulțumească chiar și cele mai exigente gusturi. Acestea sunt disponibile în diferite configurații și opțiuni și oferă un confort sporit tocmai pentru că-ți oferă luxul de a fi primul șofer.

Gama de mașini second hand se adresează acelor șoferi care doresc să achiziționeze o mașină sigură, dar la un preț mai avantajos decât în cazul celor noi. Avantajul de a achiziționa un astfel de autovehicul de la un dealer autorizat este reprezentat de faptul că mașina a fost testată și a fost făcută o analiză detaliată asupra istoricului.

La Plus-Auto.ro poți alege dintre mai multe soluții de finanțare, preluarea unei mașini în leasing, dar poți opta și pentru plata cash a modelului dorit. Echipa din spatele parcului auto este prietenoasă și mereu pregătită să răspundă întrebărilor tale.

Vei găsi la Plus Auto Trade mai mult decât un dealer autorizat, ci și un partener interesat de nevoile tale în materie de autovehicule!

Indiferent de preferințele și așteptările tale, Plus-Auto.ro are capacitatea de a satisface orice dorință în materie de autovehicule. Gama uimitoare de mașini de vânzare care aparțin unor mărci de prestigiu, cum ar fi BMW, Audi, Tesla și Lamborghini este pregătită în orice moment să-și găsească cumpărători.

Dacă ești pasionat de tehnologie și dorești să conduci o mașină cu performanțe excepționale, modelele high end sunt cele mai potrivite pentru tine. De cealaltă parte, dacă pretențiile tale nu sunt atât de ridicate, vei avea de ales dintre modelele de clasă medie si de buget, foarte bine echipate și sigure.

Călătoria continuă cu mașina visurilor tale

Dacă până în acest moment ai analizat sute de anunțuri cu mașini de vânzare și nu ai fost mulțumit de rezultate, Plus Auto Trade este locul potrivit în care să-ți cauți partenerul ideal de drum. Chiar dacă folosești mașina pentru a-ți dezvolta afacerea sau pur și simplu în interes personal, siguranța ta trebuie să fie pe primul loc, de aceea atat showroom-ul exclusivist cat si parcul auto Plus Auto Trade din București îți pune la dispoziție auto rulate si noi de vânzare de cea mai bună calitate!

Sursa foto: plus-auto.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri