Gandul la concediu, oboseala de un an acumulata, stresul si nelinistea jo-ului zilnic, provocarile din viata personala, rutina si multe altele ne face sa jungem la finalul unei saptamani epuizati si fara vlaga.

Iata cateva trucuri pentru a face dintr-o saptamana de iulie sau august, una de ianuarie, plina de energie, vitalitate, buna dispozitie si rezultate!

Va amintiti energia unei dimineti pline de soare? A unei zile de luni sau de marti cand toata lumea e a voastra? Ei bine, in momentele in care simtiti oboseala unei intregi saptamani sau chiar a unui an de munca, probabil pe la orele 14.00 – 15.00, resetati-va gandirea si spuneti-va ca este luni dimineata si ca sunteti plin de vitalitate si energie. Umpleti-va de starea aceea de bine a unui nou inceput. Pentru cine este prea suparat pe ziua de lucru si isi schimba mai greu starea ii propun sa incerce sa doarma o ora miercuri dupa amiaza, imediat ce ajunge acasa. O ora in mijlocul saptamanii face minuni si simti ca a doua zi dimineata este un nou inceput!

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Citeste si:
Solutii legale de folosire a telefonului mobil in timp ce conduceti
Solutii legale de folosire a...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Trei intrebari pe care sa ti le adresezi inainte de a accepta un job