"Dirty Innovation", programul de 6.000 de euro/zi care ii pune pe manageri sa se murdareasca la propriu

Scoala de afaceri WU Executive Academy lanseaza programul Dirty Innovation care propune directorilor si managerilor sa lase in urma teoria si sa-si murdareasca mainile, la propriu, pentru a dezvolta modele de afaceri din lumea reala.

"Durata unui astfel de workshop este de 2 – 3 zile si acesta se desfasoara in diverse locatii, in functie de preferinta companiei (spre exemplu la sediul acesteia). Programul este unul de tip “in-house”, special dedicat angajatilor respectivei companii. Costurile incep de la 6.000 euro / zi, iar un singur workshop este suficient pentru a invata noile “skill-uri” si a le aplica in viata de zi cu zi", au spus reprezentantii WU Executive Academy.

In cadrul programului Dirty Innovation executivii invata cum sa creeze prototipuri prin vizualizare, Lego Serious Play, prototipuri in lemn sau prin imprimare 3D. Formatul se bazeaza pe metode noi de antreprenoriat corporativ si pe interactiune

"Traim intr-o lume caracterizata printr-o lipsa cronica de timp si o cultura a feedbackului slab dezvoltata. Ca urmare, potentialul multor idei bune ramane neexploatat", spune specialistul in inovare, dr. Thomas Funke, seful departamentului de Antreprenoriat al RKW Competence Center.

Programul impune participantilor sa vina cu idei inovatoare, sa creeze modele de afaceri viabile si sa dezvolte prototipuri utilizabile.

Citeste si:
Manager HR: Nicio facultate nu i-a pregătit pe manageri pentru...
Cornelia Balcanu, HR Samsung...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

WU Executive Academy este prezenta pe piata romaneasca din 2006. In fiecare an, pana la 750 de studenti absolventi si aproximativ 1.200 de manageri, experti din peste 75 de tari, studiaza in cadrul programelor de Executive MBA. In prezent, programele si rezidentiatele sale se desfasoara in peste 15 de tari de pe trei continente.

Sursa foto: Maini murdare/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri