Perioada de criza, in care locurile de munca s-au imputinat si multe salarii au fost reduse, a stimulat imaginatia multor oameni care au vrut sa-si rotunjeasca veniturile lucand de acasa, conform Adevarul Financiar.

Cele mai multe oportunitati de acest gen le-au avut cei din mediul rural care au exploatat capacitatile pamantului sau spatiului de care au dispus. In timp ce unii s-au orientat catre afaceri care au necesitat fonduri europene, multi au cautat sa dezvolte un mic business de familie care sa-i asigure traiul zilnic si ceva venituri pentru a se dezvolta.

In zona urbana au fost dezvoltate mici afaceri de gen hand-made, insa acest gen de meseria poata fi facuta de cei care au anumite abilitati. Si cei specializati in IT au gasit solutii de a castiga de acasa si si-au facut mici fime prin care au asigurat suport tehnic pentru diverse companii.

Idei de afaceri la domiciliu cu bani putini – Agricultura

Citeste si:

Cu ceva imaginatie, putin pamant si catva bani in buzunar in domeniul rural pot fi incepute mai multe afaceri cu investitii intre cateva sute de euro si 5.000 de euro.

Una dintre aceste investitii ar fi constructia unui solar care sa fie exploatat pentru culturi de legume si zarzavaturi. Pentru un solar bine echipat costurile de constructie sunt intre 9 si 12 euro pe metru patrat. Asta face ca pentru o suprafata de de 100 de metri patrati costurile sa fie in jurul sumei de 1.000 de euro.

Citeste articolul integral pe Adevarul Financiar.