Ai o idee de afacere geniala? Pune-te pe treaba si nu mai astepta, insa trebuie sa stii dinainte ca partea cea mai grea nu e aceea de a incepe o afacere ci aceea de a o mentine pe piata cat mai mult si de a nu ceda greutatilor care apar.

Poti fi un antreprenor de succes, insa va trebui sa stii dinainte ca nu va fi usor. Pornesti pe un drum in care ai nevoie de determinare, ia-ti in serios ideile. Urmeaza-ti visul si dezvolta un start-up care te va transforma intr-un antreprenor de elita. Cei de la BusinessInsider au facut un studiu in urma caruia au identificat modul de abordare de care ai nevoie pentru a fii un antreprenor bun.

1. Ai capacitatea de a-ti pune in executie ideiile


Punerea in practica a ideilor reprezinta cea mai importanta punte de plecare pentru un start-up. Poti avea cea mai buna idee din lume si banii necesari, dar daca nu esti determinat in a o pune in practica, nu vei ajunge sa dezvolti un business.

Modul de punere in practica a ideilor e cel mai important, nu e suficient ca ideea ta sa fie originala, modul in care o dezvolti trebuie sa fie unul care sa iti garanteze succesul.

2. Esti o persoana implicata si iti pasa de produsul pe care il oferi

Daca nu iti pasa indeajuns de mult de ceea ce oferi societatii, daca nu pui pret pe produsul pe care il oferi sau pe care vrei sa il oferi, mai bine nu incepi afacerea. Un start-up reprezinta o adevarata cursa, nu o simpla intrecere. Nu vei fi in stare sa creezi o afacere de durata daca nu implici si pasiune.

3. Esti capabil sa treci peste esecuri in viata si in afaceri

Antreprenorii de succes stiu sa treaca peste esecuri si sa invete din ele. Esecul nu trebuie sa reprezinta o problema continua, e doar un obstacol in drumul spre succes de care trebuie sa te feresti, iar in cazul in care te lovesti de el si te pune la pamant ridica-te si mergi mai departe. Succesul te asteapta!

Sursa foto: Yellowj / Shutterstock Andrey Popov / Shutterstock Wavebreakmedia/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri