Monica Vijeu si-a dorit sa lucreze cu tinerii antreprenori, astfel ca in 2015 s-a alaturat echipei de mentori Romanian Business Leaders Summit (RBLS), fiind unul din mentorii programului Mentoria.

"M-am alaturat echipei de mentori pentru ca, prin prisma experientei proprii de conducere si de dezvoltare a leadershipului, doresc sa ii ajut in procesul de autocunoastere, de cunoastere mai buna a echipei pe care o conduc, de dezvoltare a stilului personal de leadership si de imbunatatire a performantei", spune Monica.

Exista in ultimii ani o dorinta tot mai mare a tinerilor de a avea apropria afacere, iar multi dintre ei chiar isi asuma responsabilitatea unui business. Lipsa de experienta profesionala (asa cum se intampla in cazul majoritatii) este compensata de ambitia de a reusi si de a fi un exemplu bun pentru cei carora le lipseste curajul. Insa drumul spre performanta nu e deloc usor, tocmai de aceea, oameni cu experienta s-au mobilizat pentru a da o mana de ajutor tinerilor afaceristi. In ce stadiu al business-ului intervin mentorii?