Armani Exchange a deschis primul magazin din Romania, in Baneasa Shopping City

Armani isi continua expansiunea in retail cu deschiderea noului sau magazin, Armani Exchange, primul din Romania, la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Magazinul de 190 metri patrati adopta un nou concept de design de retail, implementat pentru relansarea brandului A|X Armani Exchange. Acesta este inspirat de estetica unui hangar industrial contemporan si foloseste materiale solide, puternice pentru a crea un cadru urban.

Armani Exchange a deschis portile magazinului din centrul comercial Baneasa Shopping City odata cu lansarea colectiei de toamna/iarna 2017-2018. Colectia Armani Exchange toamna/iarna 2017-2018 pentru barbati este un hibrid intre eleganta si imbracamintea sport casual.

Brandul Armani Exchange este prezent in Romania in sistem de franciza si este detinut de grupul Peeraj, cel mai puternic grup local de fashion. Anul trecut, grupul arab Peeraj a obtinut o cifra de afaceri de peste 51 milioane euro (229 milioane lei) si un profit net de peste 1,8 milioane euro (8,2 milioane lei), potrivit datelor publicate pe Ministerul de Finante.

Citeste si:
După Ungaria, eMAG deschide primul showroom în Bulgaria
eMAG deschide primul showroom...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri