Jeff Bezos, unul dintre pionierii e-commerce-ului la nivel mondial, are in acest moment o avere de pe 99 de miliarde de dolari, pozitionandu-se pe primul loc in topul celor mai bogati oameni al celor de la Bloomberg. Acesta este urmat in topul celor mai bogati oameni de pe planeta de Bill Gates,co-fondatorul Microsoft, care are o avere de 89.9 miliarde de dolari si de catre investitorul Warren Buffet cu 83.1 miliarde de dolari.

Cei de la Novoresume au reusit sa transpuna cariera de succes a fondatorului Amazon intr-un CV de o pagina in care au notat cele mai importante reusite ale sale, cum ar fi crearea companiei care a reusit sa ajunga cel mai rapid la vanzari de 100 de miliarde de dolari anual si printre cei mai mari angajatori din America.

Averea lui Jeff Bezos s-a marit cu 32,6 miliarde de dolari la inceputul acestui an, reusind sa inregistreze cea mai mare crestere in cadrul indicelui Bloomberg al miliardarilor, care include 500 de persoane. El a reusit, in noiembrie, sa depaseasca si pragul de 100 de miliarde de dolari, devenind primul miliardar care reuseste acest lucru din 1999, cand performanta a fost realizata de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates.

Sursa foto: shutterstock.com