CV-ul celui mai bogat om de pe planeta, transpus intr-o singura pagina: Ce a reusit acesta

Oamenii de succes sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru cei care isi doresc sa reuseasca in viata. Unul dintre modelele multor antreprenori care se afla in cautarea succesului este Jeff Bezos, CEO-ul si fondatorul Amazon, care a ajuns anul acesta cel mai bogat om de pe planeta. Va prezentam cele mai importante date legate de activitatea sa, concentrate intr-o singura pagina.

Jeff Bezos, unul dintre pionierii e-commerce-ului la nivel mondial, are in acest moment o avere de pe 99 de miliarde de dolari, pozitionandu-se pe primul loc in topul celor mai bogati oameni al celor de la Bloomberg. Acesta este urmat in topul celor mai bogati oameni de pe planeta de Bill Gates,co-fondatorul Microsoft, care are o avere de 89.9 miliarde de dolari si de catre investitorul Warren Buffet cu 83.1 miliarde de dolari.

Cei de la Novoresume au reusit sa transpuna cariera de succes a fondatorului Amazon intr-un CV de o pagina in care au notat cele mai importante reusite ale sale, cum ar fi crearea companiei care a reusit sa ajunga cel mai rapid la vanzari de 100 de miliarde de dolari anual si printre cei mai mari angajatori din America.

Averea lui Jeff Bezos s-a marit cu 32,6 miliarde de dolari la inceputul acestui an, reusind sa inregistreze cea mai mare crestere in cadrul indicelui Bloomberg al miliardarilor, care include 500 de persoane. El a reusit, in noiembrie, sa depaseasca si pragul de 100 de miliarde de dolari, devenind primul miliardar care reuseste acest lucru din 1999, cand performanta a fost realizata de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates.

Citeste si:
Amazon își ia mașini electrice de la Mercedes-Benz pentru livrările...
Amazon își ia mașini...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Sursa foto: shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri