Incepand cu 1 ianuarie, Andreea Moldovan, unul dintre cei mai apreciati executivi din cadrul grupului, cu o cariera la nivel international, devine manager general Avon Cosmetics Romania. Numirea Andreei Moldova vine dupa promovarea lui Razvan Diratian, cel care a condus afacerea din Romania peste 8 ani, in prezent, in rol de manager general al Avon Filipine.

Ca urmare a rezultatelor din cei 20 de ani si a pozitiei Avon Romania in portofoliul global, prin noul rol, Andreea Moldovan preia si conducerea unei noi regiuni Avon formata din Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Albania si Macedonia.

Si-a inceput cariera Avon in 1998 ca director de vanzari in Cluj Napoca, au urmat rolurile de director national de vanzari in Maroc si Romania, fiind apoi director regional de vanzari pentru Europa de Est.

In ultimii 5 ani a condus operatiunile din Cehia, Slovacia, Finlanda, Estonia, Lituania & Letonia.

„Ma bucur ca preiau acest rol, nu doar pentru ca m-am intors acasa, ci si pentru ca Romania a fost de multe ori data exemplu de bune practici la nivel global. Crearea acestei noi zone de business ne va oferi inca o oportunitate sa punem regiunea pe harta performantelor in Avon”, a precizat Andreea Moldovan.

Valoarea totala a operatiunilor coordonate la nivelul noii regiuni depaseste 150 milioane dolari.

Noul manager general Avon este a doua romanca expat care se intoarce in Romania, dupa ce acum un an, Angela Cretu, a revenit in tara pentru a conduce operatiunile din 19 piete, in rolul de group vice president Avon Central Europe.

Avon ocupa o pozitie de top pe piata cosmeticelor din Romania incepand cu anul 2002, pastrandu-si aceasta pozitie de atunci si pana in prezent, cand peste 7 milioane de clienti au cumparat produsele companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri