Andreea Moldovan, noul manager general al Avon Cosmetics Romania

Incepand cu 1 ianuarie, Andreea Moldovan, unul dintre cei mai apreciati executivi din cadrul grupului, cu o cariera la nivel international, devine manager general Avon Cosmetics Romania. Numirea Andreei Moldova vine dupa promovarea lui Razvan Diratian, cel care a condus afacerea din Romania peste 8 ani, in prezent, in rol de manager general al Avon Filipine.

Ca urmare a rezultatelor din cei 20 de ani si a pozitiei Avon Romania in portofoliul global, prin noul rol, Andreea Moldovan preia si conducerea unei noi regiuni Avon formata din Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Albania si Macedonia.

Si-a inceput cariera Avon in 1998 ca director de vanzari in Cluj Napoca, au urmat rolurile de director national de vanzari in Maroc si Romania, fiind apoi director regional de vanzari pentru Europa de Est.

In ultimii 5 ani a condus operatiunile din Cehia, Slovacia, Finlanda, Estonia, Lituania & Letonia.

„Ma bucur ca preiau acest rol, nu doar pentru ca m-am intors acasa, ci si pentru ca Romania a fost de multe ori data exemplu de bune practici la nivel global. Crearea acestei noi zone de business ne va oferi inca o oportunitate sa punem regiunea pe harta performantelor in Avon”, a precizat Andreea Moldovan.

Citeste si:
Asociația Zi de Bine lansează campania ”Iubirea care bate la ochi”
Asociația Zi de Bine dedică...

Valoarea totala a operatiunilor coordonate la nivelul noii regiuni depaseste 150 milioane dolari.

Noul manager general Avon este a doua romanca expat care se intoarce in Romania, dupa ce acum un an, Angela Cretu, a revenit in tara pentru a conduce operatiunile din 19 piete, in rolul de group vice president Avon Central Europe.

Avon ocupa o pozitie de top pe piata cosmeticelor din Romania incepand cu anul 2002, pastrandu-si aceasta pozitie de atunci si pana in prezent, cand peste 7 milioane de clienti au cumparat produsele companiei.

Citeste si:
Andreea Moldovan, Avon: Previziuni 2019 pe piata de produse cosmetice
Andreea Moldovan, Avon: In...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri